Свържете се с нашите професионалисти и направете първата крачка към пълното унищожение на хлебарките във Вашия дом.

Нашите представители ще насрочат час в удобно за Вас време, за да могат да огледат Вашият дом или офис и да Ви предоставят пълна оценка на Вашите нужди и препоръки за успешен контрол и превенция.
Свързвайки се с на не се задължавате да получите ефективните ни услуги.

Това е първата стъпка към предпазването на Вашето здраве и имот!
Ако все още не сте се регистрирали в ХЛЕБАРКИ COM, за Ваше улеснение можете да го направите сега.


Можете да се свържете с нас чрез:

Телефон: 02/9617077
Мобилен: 0878642120
Email: office@hlebarki.com
Или заповядайте в нашия офис на адрес: гр София, Студентски град, блок 52

Хлебарки ком извършва за Вас всички услуги в областта на ДЕЗИНСЕКЦИЯТА, ДЕЗИНФЕКЦИЯТА И ДЕРАТИЗАЦИЯ.

Хлебарки ком предоставя документ за пред ХЕИ, с които Вие и Вашия бизнес ще докажете, че сте сериозна и професионална фирма или организация, в което ние сме сигурни.

В областта на Дезинсекция ние можем да Ви освободим от хлебарки, мухи, комари, оси, дървеници, бълхи, кърлежи, мравки и т.н.

Под дератизация се разбира унищожаване на гризачи като къртици, черни плъхове, сиви плъхове, мишки.

Дезинфекция е процеса на обеззаразяване, който ние от хлебарки ком можем да извършим за Вас истински професионално.

Ние унищожаваме всички видове вредители!

Наши клиенти могат да бъдат:

-          Частни лица, които търсят  избавление от хлебарки и спокойствие пред ужасяващите заразни заболявания, които те пренасят.

-          Бизнес клиенти като хранителни магазини, супермаркети, големи търговски вериги и халета; кафенета, клубове и големи дискотеки; сладкарници, закусвални, заводски и университетски столове и т.н.; мелници, силози, фабрики, ферми, цехове, заводски помещения от всякакъв характер; държавни институции; банки; хотели; хостели; и всички за, които можете да си помислите, тък като ХЛЕБАРКИ ком сме истински професионалисти.

 

Хлебарки КОМ разполага за консултант ред професионалисти, с опит в ДДД защитата на обществото, които са сътрудници или са работили към не една фирма за ДДД. От друга страна работим с обезпаразители, които са сертифицирани от ХЕИ. Качеството, което ще получите, ще бъде съобразено с факта, че отговорността ни не е малка... Това е отговорност за Вашето здраве, за здравето на децата Ви и Вашите гости. Това е отговорността за стотици хора, посетители на хотели, хостели, закусвални, кафенета и т.н. Отговорността ни е голяма, заради това вършим своята работа професионално, с перфекционизъм. Ние няма да се поддадем на деградацията в българското общество, ние отказваме да бъдем незаинтересовани от нищо, освен от наболялите нужди на тялото и егото ни. Ние работим качествено и отговорно, за таова и цените ни не са от най-евтините. Ако Вие търсите най-евтиното – ОК, но Ви съветваме – по-добре си пръскайте сами с препарат от магазина. Ефекта е по-голям, отколкото от някаква фирма, която Ви взима парите и пръска със... вода. Да, това са доказани факти.

Сега внимавайте!

Имате уникалната възможност да сключите формален договор с ХЛЕБАРКИ ком за редовно ДДД защита, за унищожаване на хлебарки, мухи, плъхове и т.н. и да се възползвате от намаление, от голямо намаление. Да, способни сме на подобен жест, въпреки, че сме перфекционисти и не пестим средства за препарати, за квалифицирани служители (чийто хонорар естествено е по-висок)... но ние разчитаме на факта, че не заплащаме за реклама. Сайтът ни, който Вие оценявате и препоръчвате на приятели е единственото ни средство, чрез което хората ни намират. Но ХЛЕБАРКИ ком има зад гърба си хиляди, хиляди доволни клиенти и ще има десетки хиляди такива. ХЛЕБАРКИ ком е лидерът, който може да извърши ДДД защита на заводи, фабрики, институции, огромни паркове и т.н. – т.е. ние имаме знанията и уменията за подобна дейност.

Хлебарки ком е Вашият партньор, ние можем да свършим качествено тази работа, тази голяма отговорност към Вашето здраве.

Забелязвате ли, че съзнателно не искаме да направим сайтът ни плашещ и отвратителен като Ви изброим болестите, до какво водят и как могат да съсипят живота Ви? Да, не искаме. Вие и сами можете да потърсите в интернет за това какви болести пренасят хлебарките и другите вредители.