Как да изгоним хлебарки от дома си

Тогава когато нашият дом е обект на масово нашествие от хлебарки ние сме длъжни да предприемем крути мерки включващи тяхното пълно унищожаване. Разбира се, всички ние се сещаме за използването на различни отрови – инсектициди като търсим съвети от близки и роднини имащи подобен на нашият проблем. Лошото е, че често чуваме нещо от сорта на „Абе изчезнаха за седмица-две и пак се появиха“ и тогава бързо трябва да сменим тактиката.

 Не харчете луди пари за съмнителни препарати, които обещават почистване на дома ви от хлебарки тъй като не винаги вие можете да сте сигурни в ефективноста на реклманият текст на иначе скъпите отрови. Имате възможност да прочетете статии и материали за хлебарките, тяхното размножаване, къде се крият и други в нашият блог.

Както може би сте чували ако живеете в блок то хлебарките са се превърнали в епидемия не само във вашият дом ами за цялият вход да не кажем цялият блок. Ето защо ние винаги препоръчваме по-глобани мерки за пръскане против хлебарки а не само в индивидуалното жилище. Знаем, че понякога е доста трудно да се разберем с нашите скооператори но поне трябва да опитаме.

Но да се върнем на това как да изгоним хлебарките от дома като дадем няколко надяваме се полезни за вас съвета :

1 – Редовното почистване на дома е задължително!
2 – Премахнете/изчистете около шкафовете, хладилника, печката стара и застояла храна.
3 – Запушете дупките в банята, около тоалетната чиния и на други места с повече влага.
4 – Контролирайте хигиената в дома.
5 – Наемете професионална фирма за унищожаване на хлебарки, която да извърши поне един сеанс.

Ние Хлебарки КОМ ще се наемем с мисията да се преборим против хлебарки и тяхното съществуване в дома или работното място. Обадете ни се и нека това да бъде основната ви стъпка към един по-спокоен живот без хлебарки. Гарантираме ви, че ще ги изгоним и ще внесем така чаканото спокойствие за вас и близките ви хора. Желаем ви светло бъдеще и на добър час!

hlebill