Какво да сторите когато видите хлебарки

Здравейте днес искаме да напишем малко по-подробни разяснения относно размножаването на хлебарки в домове и офиси. Първо желаем да започнем със съвет към всички стопани, които видят хлебарка и изпаднат в паника. Драги читатели повярвайте, че не винаги присъствието на една гадина означава епидемия дори напротив. Вие може да сте пренесли „гостенката“ от вън и заради това тя да пъпли из дома ви. Не мислете, че хлебарката веднага ще започне да снася яйцата си и вие ще пламнете от още стотици като нея.

Как да разбера дали имам хлебарки ?

Когато забележите хлебарка вие ще установите нейното местонахождение и посоката, от която тръгва. Прегледайте внимателно всички мебели и вещи в близост до намирането на хлебарката. Особено внимавайте за изпусната стара храна, дупки по стените или влага. Яйцата на хлебарките не се виждат с невъоръжено око но в случаи, че имате много хлебарки вие със сигурност ще видите още някоя. Най-хубаво е да извършите наблюдението нощем защото тогава пълзящите излизат на бял свят.

Ако все пак откриете много хлебарки не вдигате кръвното а прегледайте този сайт. Почистването на дома ви от неприятни насекоми е дълъг процес но въпреки всичко ако използвате професионалните ни услуги ще се отървете от притеснителната напаст. Действията са комплексни и включват пръскане на помещенията, запълване на дупки, преглед за остатци и така нататък. Желателно е да бъде напръскана цялата кооперация където се намира дома или офиса ви за да имате абсолютен ефект.

Ние гарантираме, че един месец след нашата намеса в дома ви няма да е останала дори една хлебарка. Това, което трябва да сторите пост-фактом е да направите ремонт на дома си или поне да запушите дупките, да постегнете тръбите и да се погрижите за канализацията. Цената, която ще платите е нищо в сравнение с облекчението, което най-сетне ще изпитате. Не губете излишно време в притеснения а направете връзка с екипа ни.