Начини да се справите с хлебарките

Като цяло дори и най-чистите домове са имали хлебарки в един или друг момент. Това са насекоми, които намират своето място у вас и дебнат в мрака. Ако сте видяли дори една от антипатичните пълзящи животинки това е сигурен признак, че може би някъде из помещенията ви дебнат нейните “роднини” но не бързайте да изпадате в паника. Ето някои съвети за това как да премахнем хлебарките от домовете си.

Експертите съветват

Огледайте дома си за същесвуващи признаци,че имате хлебарки. Тези насекоми се крият през деня, затова трябва да ги търсят през нощта. Вземете със себе си си фенерче и проверете в кухненските шкафове, килер, под мивката, зад хладилника и печката, търсете изпражненията на хлебарките. Така след като сте стартирали своето мини разследване и забележите тревожните фактори, които са на лице можем да преминем към следващите стъпки.

Определете как хлебарките са влезли във вашият дом, чрез проверка на външната част на жилището. Вижте за пукнатини и дупки в основите или обшивката. Хлебарките могат да достигнат до вас и чрез канализацията или в цепнатини въздуховоди. Пълзящите неприятели могат да се крият във всяка една ниша, дори във вашите опаковки като кашони, кутии от обувки или други заради това наблегнете на огледа по тези места.При ремонти хлебарките могат да дойдат експресно в апартамента ви заради спукани кранове и въобще канализационни проблеми, съветваме ви да около 200-250 мл. Белина по водосточната търба за да възпрете тяхният ход нагоре.

Заложете на хигиената и отстранете всички омазнени места в кухнята си, проверете за плесенясала храна и почистете внимателно, консултрайте се кой препарат да използвате поне временно, за да ограничите нашествието на гадините.

hlebarka

Как да продължите

След като сте записили на лист цялата ситуация с хлебарките при вас вие може да позвъните на професионалистите от Хамали КОМ, които ще дойдат с тежката артилерия за да довършат започнатата от вас работа по изтребване на хлебарките, като ние ще ги довършим тотално. В сайта сме дали подробни описания как да се свържете с нас и колко струват услугите ни, така че остава да ви пожелаем скоро да отстраните проблема като използвате нашите момчета и момичета работещи за спокойствието на хиляди хора в цялата страна. До скоро виждане.