Новини от Хлебарки КОМ – 08 Юни 2011

Здравейте отново от създателите на блога за унищожаване на хлебарки. Днес искаме да ви съобщим, че през изминалата седмица Хлебарки КОМ се модернизираха и днес сме още по безкомпромисни с пълзящият противник в дома или на работното Ви място. Закупихме най-новите и полезни препарати, като подновихме и материалната си като инструменти. Всичко това сторихме за да покажем, че не сме се отказали да бъдем професионалисти докрай и бързаме да ви успокоим, че цените се запазват непокътнати.

Така, че ако имате проблем с хлебарки то ние можем да го отстраним бързо и трайно ефективно. Работим по изпитан метод и технология години наред и сме били полезни на голям брой домакинства и различни фирми. Освен основното, което правим а именно унищожаване на хлебарки ние внасяме спокойствие сред хората. Никой не обича тормоз от хлебарки и точно заради това ние сме „успокоителното хапче“, което можете да вземете/поръчате още сега от раздел контакт в сайта ни.

Заявяваме, че ще продължим с модернизирането и ъпдейта на персонала ни но за сега се държим най-добре сред голяма конкуренция в бранша ни. Срещу квалифицираните ни служител хлебарките нямат шанс а с действията ние Ви демонстрираме поведението на една истинска и оргинална компания за борба с хлебарки.
Следващото издание на новинарската рубрика в блога ни очаквайте още следващата седмица когато ще ви разкажем как отработихме последната си заявка за унищожаване на хлебарки в София.

hleb

Поздрави и до нови срещи.