Пет начина да прогоним хлебарките

hlebchoДнес има поне пет начина да прогоним хлебарките от домовете си. Разбира се, не всички гарантират 100% ефикасност но все пак сме длъжни да ги споделим с вас за да опитате. В днешната ни статия ще опишем няколко стъпки за унищожаване на хлебарки и пълзящи натрапници чрез домашни средства но не се ангажираме категоричното мнение, че ще се избавите от проблема.

1 – Използвайте препарати за хлебарки продаващи се във всички по-големи търговски вериги предлагащи стоки за бита. Макар твърденията, че не помагат все ще ви отърват за определено време от натрапчивия проблем.

2 – Потърсете помощ в т.нар. „селскостопански аптеки“ там също можете да откриете добри инсектициди, които при правилна употреба ще прогонят хлебарките.

3 – Поддържайте добра хигиена вкъщи и сложете борова киселина по мебелите. Този метод работи и може да очаквате добри резултати но всичко зависи от разпространението на пълзящите гостенки.

4 – Запушете дупки и пукнатини. И в предишни наши публикации сме писали, че именно в тях хлебарките свиват гнездата си тъй като обичат влагата.

5 – Тук вече е ред да предложим себе си Хлебарки КОМ и професионалната ни намеса за прочистване на дома или работното ви място. За разлика от гореизброените начини ние ви гарантираме, че ще ви помогнем и най-накрая ще можете да отдъхнете с облекчение. 

Обобщение

Много от нашите клиенти споделят, че са правили какво ли не само и само да унищожат хлебарките от адресите им на местоживеене или месторабота. За съжаление методите са неуспешни и в края на краищата са потърсили нас за да ги избавим от проблема. Тук обаче трябва да споменем, че има и много други фирми, които могат да ви помогнат но трябва да внимавате да не попаднете на изманици, които срещу много пари ще използват същите препарати, които и сами може да си купите.  Не правете компромиси със здравете си а се свържете с фирмата ни още сега.