Временен спад на сайта за хлебарки

Здравейте спадът на сайта ни за унищожаване на хлебарки се дължи на странната кампания Google Penguin, която чудно защо сметна фирмен сайт като нашият за спам. Уверяваме ви, че ще направим всичко възможно да се върнем на челните места в статистиката там където ни е мястото. Въпреки всичко ние продължаваме да сме една от най-добрите фирми, които се грижат за по-чистият ви и спокоен дом без присъствието на нежалани насекоми.

Ако имате достъп до сайтът ни трябва да знаете, че ние сме предвидили още по-достъпни за вас услуги по почистване на хлебарки. Ние знаем, че се нуждаете от професионална помощ за да имате един по-красив дом където вашите деца да израснат здрави и щастливи.

Що се отнася до това на кое място се намираме в класирането на световноизвестната търсачка Google надяваме се, че администраторите ще вземат правилното решение и ще преосмислят действията си спрямо нас и много други Български фирми, които не заслужават да бъдат наричани спамери.

Продължавайте да ни търсите когато имате неприятности с хлебарки в дома или офиса. Ние ще дойдем бързо и ще унищожим тази напаст, която тормози ежедневието ви. Използвайте и нашият екип за унищожаване на плъхове и мишки, молци и други неприятни буболечки.

Ние ви гарантираме, че ще предложим една наистина стойностна услуга за вас и няма да ви подведем. Още новини относно класирането на сайта, Google Penguin, унищожаване на хлебарки и прочие четете в блогът ни.

Можете да задавате въпросите си към нас чрез коментарната форма или директно на телефоните за връзка с нашите специалисти. Благодарим ви за вниманието!

hlrka