Вечният кошмар наречен хлебарки

В много голяма част от кооперациите у нас витаят черни и кафява гадини, които смущават спокойствието ни и ни карат да се страхуваме за здравето си. Да това са добре познатите ни Хлебарки напаст, от която можете да се отървете много лесно стига да използвате услугите ни. Неприятностите, които пораждат хлебарките за всеки живущ в блог/кооперация са много но най-голям е ефекта на смущението, което тези буболечки предизвикват у вас. Когато настъпи нощта започвате да оглеждате стените, таваните, мебелите, че дори в някои случаи и дрехите за да откриете поредната голяма, черна и със стърчащи пипала хлебарка. Когато все пак я отркиете тя започва да бяга, да се крие в пукнатини, зад секцията, под килима и така нататък. Малко по-късно посетите тоалетната с ужас остановявате, че е пълна с малки кафяви хлебарки, много бързи и адски неприятни.

Първата идея, която Ви хрумва
Често хората си купуват различни препарати, които гарантират, че ще ви отърват от хлебарките и може би това е точно така. Въпросът обаче е не дали, ще премахнете хлебарките за деня, ами и за следващият, за следващата седмица, месец, година или иначе казано завинаги. Едно-две пръскания от неопитна ръка няма да Ви помогнат да игнорирате хлебарките, най-добре е да се обърнете към професионалисти от нашият ранг. Прочетете блогът ни, вижте какво правим за унищожаване на хлебарки, прочетете за използваните от нас инсектициди, разберете каква е стратегията ни и ако ни харесате влезте в контакт с нас.

 

 

hlebarka

Нашият основен съвет към хората имащи проблеми с Хлебарки

Направете събрание на входа ви, оточнете дадена сума пари, която да включва напръскване в мазето, абонатна станция, общи стаии, между етажите и т.н. чак тогава хлебарките ще изчезнат цялостно не само при вас ами и в другите апартаменти, което директно означава, че вече няма да пренасяте тяхните яйца с обувки или дрехи когато ходите на гости в съседа или ваш близък.

Очакваме да се свържете с колектива на Хлебарки КОМ