Сезона на хлебарките е открит

Привет от Хлебарки Ком

Сезона за унищожвана ена хлебарки и други вредители е открит. Както знаете летния период за прескане за хлебарки  е много по активен от зимния. Когато времето се затопли популацията на хлебарките се умножава и те се лупят много по бързо отколкото през зимния период. Буквално работата скача в пъти отколкото зимата.  За да можеме да се справяме с многото нови клиенти който на често са часни жилища или офиси се налага да наемаме нови пръскачи. Това е важен и отговорен процез , защото те трябва де се обучат изисква се и преминаването им през специален курс на обучения и получаване на сертификат за правоспособност за пръскане на хлебарки за София и цялата страна.

Важното е колигите да почнат да се справят добре с работат тъй като ние държим на нашето име изграждано с години труд на българския пазар. След като завършат курса минават и през специално фирмено обучения от специалист на hlebarki.com

След завършването на оучението вече колегата може сам да ходи по обекти за дератизация. Получава лечина автомобил и всичките привилегии с който се ползват работниците на Хлебарки Ком.