Потресени клиенти разказват

Постоянната поява на неприятните за всеки хлебарки е нашумял и болезнен проблем, много е изписано за това как те могат да бъдат унищожени и кого да изберете за съответната услуга но никой нищо не казва за последствията от стресът носещ хлебарките за всички нас. Тук ще споделим (естествено под ключ) няколко клиентски обаждания постъпили към офисът ни.

hlebarka

– Условно ще назовем и номерираме оплакванията –

Клиент 1

Неиздържам пичове, имам пари имам всичко само елате и пръскайте и каквото там правите … Хлебарките у нас са сигурно хиляди не знам, на ден убивам по около 20 а може и повече просто нямам нерви да ги проя – моля помогнете ми.
Айде аз съм на 52 години ама щерката е на 19 на нея и е лошо да живее в тази обстановка, пръсках някакви чудесии за малко ми се махна това бреме обаче ей на, отоново се появиха.

Клиент 2

Здравейте, ние със съпругата ми изпитваме трудности в борбата ни с хлебарките, закупхиме всевъзможни уж изпитани препарати но без ефект надявам се, вие да направите така както обещавате очакваме ви.

(Следва действие от страна на клиентът ни)

Клиент 3

Ужас пичовеееееее , ужас голям нямам думи да ви опиша какво е в офисът ми на ул. Будапеща давайте да се договаряме и да ме отървете от тия хлебарки, че аман вече.

За всичко споделено тук

Тези постове съдържат редакторска намеса тъй като в момент на афект много от гореспоменатите ни потребители използваха нецензурни думи и определения.Ние разбираме тяхната паника и заради това им предложихме най-доброто на което сме способни сега проблемът при тях е отстранен но това не означава, че след години не ще се повтори. Борбата срещу хлебарките е комплексна и зависи от вашето старание да постигнете пълна чистота за която ще помогнат и останалите С кооператори/съседи като разговорът по темата с тях е предпоръчителен да не кажем задължителен.

За вас

Не чакайте хлебарките да си тръгнат от „гостито“ ами потърсете професионалната помощ в наше лице, обещаваме ви че ще се погрижим да останете напълно задоволени от предложенията ни.
Чакаме реакции и коментари за дейността която ежедневно прилагаме.