То не бяха хлебарки, то не бе чудо!

Хлебарките са проблем и това е доказано от милиони семейства по целият свят, в България положението въобще не е по-различно, едва ли има любители на пълзящата твар и дори да съществуват те са много малко. Обикновенно всичките коментари идващи за хлебарки след като те са изтребени е “То не бяха хлебарки, то не бе чудо”, каквото е и заглавието на нашата статия. Сега ще ви покажем няколко поръчки дошли по електронен път от клиенти искащи да унищожим хлебарките в домовете им или тяхните офиси :

Любо Стоев П. – кв. Слатина

“Не могат да дишам вече от тези гадни хлебарки, ако можете пръскайте, слагайте отрова, правете каквото знаете но ги махнете. Щом се върна от работа вместо да почивам трябва да трепа хлебарки писна ми … “

Деян Димитров И. – кв. Дървеница

“Имам магазин за хранителни стоки и хлебарките плъзнаха по продуктите, дори не знам как се случва това защото витрините се перфектно затворени и съм направил цялата необходима защита. Вашият сайт обещава, че ще премахне хлебарките, моля ви разяснете ми малко повече за това как постигате тяхното премахване, ако мога така да го нарека.”

Ивана Петрова Л. – кв. Левски Г

Имах малко магазинче, което бе затворено от съответните органи грижещи се за хигиената именно заради присъствието на хлебарки. Ами това е, късно се сетих, че живея в съвременният свят и интернет може да ми помогне за да открият фирма и то напълно професионализиране за унищожение на хлебарки и други приходящи буболечки правещи живота и бизнесът ми по-сложен.

hlebarkinw394

… Хлебарки.КОМ вашите хора

Не малко са тези, които искат да премахнат хлебарките, не малко са онези, които страдат заради присъствието им в дома и на работното място но не малко са и тези, които просто стоят с ръце в джоба и не предприемат съпротива само и само да не заплатят някой лев. Все пак ние сме упоменали това, което реално правим и ако то ви се понрави може да ни потърсите, очакваме ви.