Наш клиент разказва :

Това е нередактирана клиентска история публикувана в персоналният блог за унищожение на Хлебарки – www.hlbarki.com
„Неизвестното винаги плаши хората, в случая ми се иска да разкажа една моя конкретна история за наличието на хлебарки у нас :

Всеки знае за, тази голяма неприятност, която връхлита всички помещения в домовете ни това са въпросната напаст наречена хлебарки. Живея на петият етаж в блок и представа си нямам как безпощадните гадинки се изкатериха до домът ми. Нямате представа какво чудо е. Малки и големи, различни видове абе с една дума – погнуса. Мъките ми започнаха от момента в, които се опитах да ги унищожа кой какво ли не ми препоръча, по аптеки ходих, идваха разни да пръскат но нищо не се получи в крайна сметка. Напортив като, че хлебарките се развъдиха още повече и станха по нахални, предприех масови допитвания към съседите и открих, че проблемът не е индивидуален а има всеобща истерия. Послушах моят внук, който чрез интернет е попаднал на момчетата от сайта Хлебарки.КОМ и побързах да ги поканя у дома за да видя дали ще стане нещо най-накрая. Първоначално гледах и на тях с недоверие но нямах избор.

Екипът от млади и интелигентни момчета се озова на моето повикваяне, обясниха ми че се занимават с тази дейност като професионалисти и че притесненията ми са излишни, все още не исках да приема казаното от тях, дойдоха напръскаха навсякъде като ми обясниха, че препаратите които се използват са вносни и безпощадни към хлебарките. Освен всичко друго ме предупредиха, че не е лошо да минат отново на нещо като контролен преглед за да се уверят, че дразнещите насекоми вече ги няма. Случи се като в приказките на следващият ден с жена ми се хванахме за главите, с метли и лопатки събирахме мъртвите хлебарки направо не можехме да повярваме колко са много. Послушах вника си и сега заради него спим спокойно и нямаме хлебарки вкъщи. Ето защо призовавам и вие да се обърнете към докторът и унищожителят на хлебарки в интернет на този сайт. Аз лично благодаря за качеството на работа, която ми предложиха.“

Бай Кръстьо Тодоров

roachs1

Заповядайте и вие за да се уверите в думите на клиента ни и да ви отървем от хлебарките както не веднъж вече сме ви обещавали. Бързо, сигурно и на добра цена!