Коментари относно нашата работа – Hlebarki.com

Представяме ви няколко три клиентски коментара, които пристигнаха на пощата ни след като нашият екип се погрижи да унищожи хлебарките в различните обекти, които сме упоменали по-долу в публикацията. Благодарим на всички, които ни позволиха да поставим част от писамата им в нашият блог тъй като вашето мнение за нас е от изключителна важност.

Демир Р. (34 години от град София)

Благодаря на Hlebarki.com и момчетата ви, които разкараха тези гадини от апартамента. Преди като четох блога си мислех, че става въпрос за пордната реклама но явно знаете какво правите. Надявам се, че повече няма да видя хлебарка вкъщи поне за сега всичко е наред но случи ли се пак ще се свържа с вас. Поздрави Демир.

Васил Иванов (София)

Здравейте пиша това писмо за да ви информирам, че след вашата намеса хлебарките в дома ми просто изчезнаха и съм ви крайно признателен, че направихте животът ми по-лек и спокоен. Сега остава да се съберем всички съседи от блока и да помислим за по-мащабна акция по унищожаване на хлебарки защото инфекцията е масова. Споделих със съкооператорите ми, че вие сте една от добрите алтернативи за борба против хлебарки надявам се, че рано или късно ще решим изцяло проблема.

Димитър Димитров (София)

Дойде деня за оценки и смятам, че вие заслужаваето едно голямо БЛАГОДАРЯ за това, че почистихте офиса ми от хлебарки. Аз наех кабинета преди около 3 години в центъра на София и от тогава до вашата намеса страдах от присъствието на тези изключително неприятни и мръсни хлебарки. Мога да кажа само браво, че спазихте обещанието си, за което сърдечно ви благодаря.

Нашият коментар

Екипа на Hlebarki.com продължава работа по унищожаване на хлебарки в жилища и офиси в София. Ако и вие както нашите потребители страдате от присъствието на пълзящите твари то свържете се с нас и ние ще ви помогнем. Използваме най-ефективните средства против хлебарки и до този момент нямаме недоволни клиенти. Можете да се убедите в думите ни ако наемете нашият екип когато ви е удобно.

Много ще се радваме ако всички вие, които вече използвахте услугите ни изпратите едно писмо до нас. Не пестете коментари, забележки и дори критика. С ваше позволение ние ще публикуваме мненията ви в блога както постъпихме в днешният случай. Желаем ви успех и ви очакваме.

23