Обадете се ОЩЕ СЕГА на телефон 02/9617077 на нашия екип по унищожаването на хлебарките!


Можете да се свържете с нас чрез:

Телефон: 02/9617077
Мобилен: 0878642120
Email: ofis@hlebarki.com
Или заповядайте в нашия офис на адрес: гр София, Студентски град, блок 52

При поръчка за унищожаване на хлебарки е редно да знаем: адреса; етажа; типът строителство; от колко време имате хлебарки или други вредители; ползвали ли сте фирма за ДДД до сега и коя; квадратура на помещението, дали е препълнено с обзавеждане и какво; ако имате специфични машини, какви са те; колко хора живеят в помещението; има ли бременна жена; има ли малки деца; по кое време на деня ще Ви е удобно да се пръска; ще се уточни дали ще е необходимо и колко време да не влизате в третираните помещения и др. Ако искате след обаждането, изпратете и-мейл с отговорите на тези въпроси, за да ни улесните.

Хлебарките са голяма напаст и понякога да се отървеш от тях е доста трудно. Специалистите ни ще установят нивото на пренасищане с вредители, но за качествената борба с хлебарките е необходимо едногодишно наблюдение, т.е. поне 2-3 третирания от нашите сътрудници в ДДД борбата с битови, селскостопански и промишлени неприятели.

По отношение на унищожаването на гризачи може да е необходим предварителен оглед. Ако става въпрос за сериозно третиране на големи селскостопански площи пък, не се притеснявайте да ни повикате за безплатен предварителен оглед, защото и ние трябва да знае предварително колко препарати и какви да подберем, съответно каква техника ще е необходима и т.н.

Ако се обаждате от фирма с над 100 служители, също обяснете това най-напред, за да избегнем излишни формалности и губене на време. Ако работите само с 10 колеги, но на малка площ, също известете телефонния консултант на ХЛЕБАРКИ ком. Най-добре винаги уточнете броя на лицата, пребиваващи в помещението. Обезателно споменете, че ежедневно в третираното помещение преминава голямо текучество от хора, ако случая Ви е такъв, например кафенета, закусвални и т.н.

Ако ще работим за общинскa, държавна територия или за каквато и да е държавна институция, започнете разговора с ХЛЕБАРКИ ком с тази информация.

ХЛЕБАРКИ ком е сериозен партньор с борбата с вредителите, ние работим и със други фирми, когато имаме обемисти поръчки, изискващи много време и много хора, например поради нуждата от бързо третиране. Така можем да предоставим перфектна услуга за Вас, независимо какъв тип клиент сте.

Информацията по-горе освен от чисто професионално значение има смисъл за нас и заради философията ни на поведение с различен тип клиенти, това е й причината да изискваме от Вас да ни разясните какъв вид клиент ще бъдете за нас.

ХЛЕБАРКИ ком като рекламен сайт съществува не толкова отдавна, но като специалисти, които вършат работата, историята датира от миналия век. Не може да се каже, че има един човек, който да стои зад всичко, по-скоро сме приятелски кръг, дори отворен за нови сътрудници. Работа има в нашата нисша, не се страхуваме от конкуренцията. Ами напротив, бихме работили в партньорство с колеги по всяка една голяма поръчка. Обединението прави силата.

Вярваме, че при поръчка към ХЛЕБАРКИ ком ще останете доволни и ще се превърнем в дългогодишни партньори, така че не се бавете, обадете се сега.