Поща за екипа ни

С правото на писалата ни Ирина Л. от София ние публикуваме в блогът си последното писмо, което пристигна в знак на благодарност към екипа на Хлебарки КОМ.
То е кратко и в него се описват част от извършените ни действия в кв. Обеля както и има отправен комплимент към момчетата, които се трудиха за унищожаване на хлебарки във въпросното жилище. Ето и съкратеният вариант на постъпилият към нас e-mail за който благодарим.

“ Здрасти казвам се Ирина и съм на впечатлена от работата на Хлебарки КОМ , вие дойдохте веднага след моето обаждане и ми помогнахте. Ами честно да ви кажа аз бях започнала да губя кураж че някога ще мога да изгоня хлебарките от дома си но добре че беше интернет да ви открия . Много хора не вярват на реклами аз също не вярвам но пък и не търпя насекоми за това извиках екипа ви. Ще ви очаквам след три месеца за профилактиката, която сме уговорили поздравявам ви и другият път ще почерпя“.

Не робувайте на хлебарките – обадете ни се днес !
Оплаквате ли се от хлебарки, дразнят ли ви, искате ли час по-скоро да ги премахнете ако отговорът на тези въпроси е ДА то тогава ние ще се намесим решително за това да ви отървем от пъплещата сган. Нашите методи са изпитани и професионални това го разбра Ирина и още стотици клиенти в София, ние посетихме домове, офиси, заведения и търговски обекти, които по-късно се похвалиха с безупречната си хигиена. Може би точно днес вие ще пропъдите негативният стрес породен от хлебарките, длъжни сте да го направите заради здравето си, заради психиката си и вашето безценно самочувствие. Наберете номерата ни днес за да се похвалите с чистота и уют в утрешния ден. И незабравяйте ние ще ги преборим на всяка цена …

 

 

hlebka