Хлебарките стресираха детето ни

Поредният случай на стрес и безпокойство вкъщи стана достояние на блогът ни Хлебарки.КОМ където осемгодишно момче изпитва краен дискомфорт и притеснение от масовото присъствие на хлебарки в апартамента на родителите му в жилищният квартал Младост 1. Пръскането с доказани препарати и действията на работниците ни, обещаващи пълно унищожение на хлебарки дадоха желаният ефект и сега както родителите така и малкият Тодор превъзмогнаха случващото се години наред в двустайката.

Тодор (8 годишен)

“Не мога да ги понасям постоянно пълзят по стената и даже по компютъра, тате каза да бъда мъж ама мене ме страх не искам повече хлебарки, мразя ги и те са лоши насекоми, вредни са така казват всички.”

Любо – баща (42 годишен)

“Не можах да оставя нещата да протичат по обичайният начин, ние с майката на Тодор взимахме какви ли не мерки, пръскахме самостоятелно, извикахме дори един съсед, който твърдеше, че може да ни помогне но всичките ни намерения бяха напразни. Двтето изпитваше страх и това ми бе достатъчно за да предприема крути мерки като използвам професионални услуги, които намерих в сайта Хлебарки.КОМ.

В началото четях блога, за който сега разбирам ще публикувате писмото ми и там видях сходни съдби макар и не директно насочени към децата, сега разбрах колко са били прави хората, че действат навреме защото след намесата ви хлебарките изчезнаха, поне за сега.”

Валя – майка (38 годишна)

“Седнах и поговорих със съпруга ми, стигнахме до решението да се доверим на вашият сайт и ето ни в момента пишещи тук. Обикновенно винаги сме били критични към услуги предлагани чисто рекламно в телевизия и радио но явно грешим, защото в случаят ни се касаеше за нашият любим малък мъж Тошко, той е втори клас и не можеше да си учи уроците, да си пише домашните нормално защото хлебарките представляваха един истински стрес за него. Хлебарки.КОМ наистина помогнаха не знам как да го кажа по дипломатично, но пробвайте ако имате проблем като нашият ще останете доволни сигурна съм”.

xle

Хората са най-точният извор :

Умишлено не сочим обратната връзка за кореспонденция с нашите клиенти, защото когато се бяхме опитали да го правим много се оплакаха от ежедневен спам (пренатрупване на електорнната поща с писма) идващи от недоверчиви персони или от конкуренцията, която ни упреква в несъстоятелност. Като едни истински радетели за добрият начин на живот вие ще направите преценката си дали да се обърнете към нас, разчитаме на разумното ви гледище и амбицията ви да премахнете поредният проблем от главата си.