Hlebarki.com отговаряме на въпроси

Днешната ни публикация е малко по-различна защото решихме да дадем отговори на някои от най-често задаваните въпроси към нашата фирма за унищожаване на хлебарки. Разбира се, едва ли ще успеем да Ви запознаем с всички подробности около нашата работа но вероятно ще можете да откриете някои интересни и важни за вас неща относно наемането на компетентни работници борещи се против хлебарки в дома или на работното ви място. Прочетете слеващите редове и ако има нещо, което е останало недоизяснено пишете на нашата електронна поща.

Въпрос – 1 : Какви са използваните от вас методи за унищожаване на хлебарки ?

Ние третираме обекта според вашите конкретни изисквания. Обикновенно след първоначалната ни намеса ни извършваме профилактичен преглед а при желание можем да поемем и поръчки по пълно прочистване от хлебарки в кооперацията ви (със съдействие на вашите съседи). Методите са стандартни като се действа основно чрез напръскване на помещенията със съответни инсектициди. Работим по модерна схема, която гарантира пълното унищожаване на хлебарки и тяхните яйца.

Въпрос – 2 : Има ли опасност за здравето ни при вашата борба против хлебарки в дома ни ?

НЕ! Няма никаква опасност за вашето здраве. Евентуално можете да изчакате 30-40 минути за проветряване на помещението ви след като влезем в действие но това не е задължително и на всяка цена. Трябва да знаете, че ние използваме само безопасни препарати, които вредят на хлебарки но не и на хора.

Въпрос – 3 : Кога хлебарките изчезват напълно ?

Обикновенно ние се занимаваме с унищожаване на хлебарки в определен обект като гарантираме 100% ефективност. Това обаче далеч не значи, че в условия на масова епидемия във вашият вход или неглижирано отношение спрямо хигиената в дома ви те няма да се завърнат. За това ние ще профилактираме, ще ви дадем безплатни съвети и по ако се вслушате в нас няма да имате допълнителни проблеми с присъствието на пълзящите гадини.

Продължение на темата с вашите въпроси очаквайте скоро …

hhh

Поздраи и приятен ден.